Creative&Co

Ga naar de inhoud

Uw kaarten bij Creative&Co

Creative&Co
Gepubliceerd door in Algemene informatie · 1 april 2019
Tags: kaartentrouwkaartengeboortekaartjeselkegelegenheid
T R O U W K A A R T E N

Het is jullie speciale dag! Jullie dag om te genieten. En hoe geweldig is het om dat te delen. Dat begint bij een mooie kaart. Iedereen zoekt zijn kaart zorgvuldig uit. Vaak hebben jullie al een gedachte. Bij Creative&Co helpen wij jullie graag met jullie ideeën. Bijvoorbeeld het ontwerp voor de kaart, maar ook voor jullie save-the-date, menukaarten, naamkaarten en noem maar op om jullie aankondiging tot iets creatiefs en moois te maken.

Wees creatief

Een interactieve kaart voor jullie bruiloft!
Een eigen website? Het kan. Een link kan op jullie uitnodiging maar het kan ook verwerkt worden op de kaart met een QR-code.

Een QR-code is is een streepjescode die bestaat uit allemaal kleine blokjes. Via een app op een mobiele telefoon (veelal gratis verkrijgbaar) of tablet is het mogelijk de code te scannen en toegang te krijgen tot de link.

Waarom een link of een QR-code toevoegen op een kaart?
Een kaart alleen is erg mooi! Maar voor extra informatie is bijvoorbeeld een webpagina of Facebookpagina erg handig. Mensen hebben snel toegang tot extra informatie. En mocht er iets wijzigen, zijn mensen meteen op de hoogte.

Er zijn vele mogelijkheden!

Voorbeeld van een QR-code:
QR-Code - Creative&Co
Waar kan je deze voor gebruiken?
1. Jullie trouwblog of website.
2. Een routebeschrijving naar het feest met Google Maps.
3. Jullie Facebook pagina.
4. Een liedje dat over jullie gaat.
5. YouTube.
6. Noem maar op...

G E B O O R T E K A A R T J E S

Een moment om te delen is het krijgen van een kind. Hoe geweldig is het om deze wens te delen als kersverse ouders. Het mag groots verteld worden. Het kaartje moet bij jullie passen en passen bij het kindje. Bij Creative&Co helpen wij jullie graag met jullie ideeën. Bijvoorbeeld het ontwerp voor de kaart, maar ook voor jullie vlaggenlijntje, babyshowerkaarten of noem maar op.

't Gemak

U kunt bij Creative&Co enveloppen van tevoren krijgen/ bestellen. Dan kunt u alvast gerust de adressen schrijven, zodat dat, als straks de kleine er is, geen zorg meer is.

V O O R   A L L E   G E L E G E N H E D E N

Voor zowel particulieren als bedrijven maakt Creative&Co kaarten. Er is tenslotte altijd een wens om te delen. Als het gaat om professionele kerstkaarten met uw bedrijfslogo of in uw huisstijl of om een 50-jarig huwelijk of om te melden dat jullie in een nieuw huis gaan wonen. Voor elke kaart bent u aan het juiste adres bij  Creative&Co. Wij helpen jou graag met jouw ideeën.

Vraag naar alle mogelijkheden. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.
Creative&Co | Creativity for your momentsTerug naar de inhoud