Over Creative&Co - Creative&Co

Ga naar de inhoud

Dit ben ik.


Gewoon... Lekker makkelijk!
Je krijgt altijd mij aan de lijn.

Creative&Co
= Robert Bakker.
Een creatieve (bijna-) alleskunner met een klein en zelfstandig kantoor in Berkel en Rodenrijs, dat ben ik. Gedreven door passie voor ontwerp maak ik de mooiste dingen voor ieder. Grafisch ontwerp, webdesign en kaarten voor elke gelegenheid en alles wat daar tussen zit. Altijd op zoek naar een vernieuwende aanpak, een frisse kijk op de zaak.

Constante ontwikkelingen in communicatiebehoeftes en middelen, nieuwe technieken en veranderende trends. Ik ga met m’n tijd mee. Al vanaf 2012 breng ik vorm en inhoud, creativiteit én functionaliteit samen in uiteenlopende opdrachten. Effectiviteit van de diensten en middelen staan voorop: functioneel ontwerp in een pakkend jasje. Een toegevoegde waarde creëren in de opdrachten is waar het mij om gaat - Creative&Co is klaar om voor jou creatief los te gaan.

Ik ben misschien maar alleen, maar mooie dingen maak je soms juist samen. Ik hecht veel waarde aan goede samenwerkingen met bijvoorbeeld tekstschrijvers, fotografen, marketingspecialisten, drukkerijen, videografen of collega-vormgevers. Daar waar nodig maak ik aanspraak op hun expertise om je nóg beter van dienst te kunnen zijn - om jou verhaal te vertellen.
GET CONNECTED.
Zullen we samen
iets moois maken?
Rodenrijseweg 110
2651 AT Berkel en Rodenrijs


Heb je een vraag?

Terug naar de inhoud